Ön Hazırlık
  • 35 dk
  • 9 Porsiyon
Malzemeler
  • 270 gr yulaf
  • 100 gr doğranmış çiğ kuruyemiş (badem, kaju ve ceviz önerilir)
  • 20 gr Hindistan cevizi rendesi
  • 20 gr chia tohumu
  • 36 gr şeker
  • 1 çay kaşığı deniz tuzu
  • 32 gr kakao
  • 60 gr Hindistan cevizi yağı
  • 90 gr bitter damla çikolata
Hazırlanışı
  • Fırını 170C’ye ayarlayın.
    Bir kaseye yulaf, kuruyemiş, Hindistan cevizi, chia tohumu, şeker, tuz, kakaoyu ekleyip karıştırın.
    Küçük bir tencerede sıvı tatlandırıcı ve Hindistan cevizini eriyene kadar ısıtın.
    Sıvıyı, kuru malzemelerin üzerine dökün ve spatula yardımıyla karıştırın.
    Karışımı fırın tepsisine yayın ve arada bir kere karıştırarak 17-24 dk pişirin.
    Pişen granolayı soğumaya bırakın. Soğuyunca bitter çikolatayı ekleyin. Hava almayan bir kavanozda 1 aya kadar saklayabilirsiniz.
    Afiyet olsun!
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.